ERASMUS+

Kdo si hraje, nezlobí


Už je to tady, hra je hotova!
V rámci mezinárodního projektu Erasmus+ se již povedlo dotvořit společenskou hru o putování po zemích Evropy (Francie, Itálie, Turecko, Maďarsko, Dánsko a samozřejmě ČR).
Po ukončení všech prací následovalo již jen slepení herního plánu a samotní stvořitelé si ihned vyzkoušeli jedno kolo jejich neuvěřitelného veledíla. Dalšími, kdo si měli tuto hru zahrát, byli naše dětičky v družině a tady máte zhodnocení našich stvořitelů ze 7. ročníků:
„Hru si zahrálo celkem 12 dětí. Šest dívek a šest chlapců. Tyto děti byly rozděleny do 2 skupin. V 1. skupině kde byla děvčata se hrála anglická verze. Ve 2. skupině, kde byli chlapci, se hrála česká verze. Pochopitelně jsme se snažili dětem překládat a číst kartičky s úkoly, které poté museli splnit. V průběhu se děti chtěly za každou cestu dostat co nejblíže cíli. Panoval však u nich strach z červených políček, byla tam ale také i radost, kopa zábavy, a šlo vidět, že si to velmi užívají a že je to náramně baví. Ve hře nešlo jen o její zahrání, ale také o získání dovedností a nových informací o určitých zemích zapojených v Erasmu+.“
Nakonec samotné družinové děti zhodnotily hru takto: „Moc se nám to líbilo… Byla to sranda… Chci hrát znovu, plosííím…“
Konec hraní samozřejmě jednou skončit musel, přešlo se k vyhlašování vítězů, kteří dostali sladkou odměnu a aby to nebylo vůči ostatním dětičkám nefér, tak dostali odměnu všichni.








Komentáře

Oblíbené příspěvky